Liity yhteisöön

Slack-yhteisö

Haluatko vaikuttaa toimintaamme ja päästä osaksi kasvavaa yhteisöämme? Peli Legacyssa uskomme joukkovoimaan.


Mikä on Slack?

Slack on nopeasti suureen suosioon noussut keskustelupalvelu, joka hieman vanhan kunnon IRC:n tavoin perustuu erilaisiin kanaviin ja niillä vieraileviin käyttäjiin.

Slack toimii sekä selaimessasi että työpöydälle ja älylaitteisiin ladattavana sovelluksena. Kaikki suositut käyttöjärjestelmät ovat tällä hetkellä tuettuja.

Slackin käyttöön löytyy runsas määrä ohjeita, mutta opastamme tarvittaessa sen käyttöön myös henkilökohtaisesi.

Miksi liittyisin?

Vaikka meidät löytääkin sosiaalisen median kautta verrattain helposti, olemme päättäneet pitää yhteisöllisen keskustelun ja toiminnan organisoimisen tiiviisti yhdessä paikassa. Tämän vuoksi meillä ei ole enää IRC-kanavaa, foorumia tai edes Facebook-ryhmää.

Yhteisömme tarjoaa puitteet mielenkiintoiseen keskusteluun pelialasta sekä muista aiheista, mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin sekä tietysti tilaisuuden vaikuttaa toimintaamme.

Liittymislomakkeen löydät tämän sivun lopusta.

Julkiset kanavat

Yhteisö #community
Yhteisön pääasiallinen keskustelualue, jossa vaihdetaan puheenaiheita aina peleistä termodynamiikkaan saakka. Liittyessäsi yhteisöön ainoastaan tämä kanava on käytössä. Tiedustele rohkeasti, mikäli haluat keskustelemaan myös seuraaville kanaville.

GameOUT-pelimaratonit #gameout
Järjestämiemme pitkäkestoisten pelimaratonien suunnittelu.

Podcastit ja suorat lähetykset #ohjelmat
Ohjelmatuotannon, kuten suorien lähetysten ja podcastien suunnittelu.

Toimittajien kanava #toimitus
Toimituksen pääasiallinen kanava, jossa keskustellaan artikkeleiden kirjoittamisesta ja järjestetään viikkopalavereita.

Miten liityn?

Jos haluat liittyä Peli Legacyn Slack-yhteisöön, klikkaa allaolevaa Slack-logoa ja täytä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Muista myös lukea ja hyväksyä säännöt. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi kutsun, jolla pääset liittymään.

Tervetuloa keskustelemaan!