Tietoa yhdistyksestä

Peliyhdistys Legacy ry

Mikä oikein on Peli Legacy?

Peli Legacy on helmikuun 6. päivä vuonna 2014 virallisesti toimintansa aloittanut verkossa toimiva, omaehtoinen ja riippumaton mediasivusto, jonka sisältöä julkaisee Peliyhdistys Legacy ry. Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää interaktiivisten videopelilähetysten tunnettavuutta, kehittää niiden parissa toimivien henkilöiden osaamista niin tekniikan kuin esiintymisen osalta sekä yhteisöllistää entisestään harrastuksen ympärille muodostunutta kulttuuria. Sivustollamme voit katsella suoria lähetyksiä, kuunnella podcasteja sekä lukea mielenkiintoisia kritiikkejä, ennakoita ja kolumneja.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin.

Keitä te olette?

Sivuston toiminnasta vastaa Peliyhdistys Legacy ry, jonka on perustanut joukko asialleen omistautuneita pelaajia, toisin sanoen peliharrastajia. Kaikki toiminnassa mukana olevat henkilöt tekevät tätä vapaaehtoistyönä. Vastaavana päätoimittajana sivustolla toimii Niko Heikkilä.

Tarvitsetteko avustajia? Voinko tehdä hyväksenne jotain?

Kyllä tarvitsemme. Voit hakea suoraan avustajaksi taikka kirjoittaa meille sitoutumattomasti vieraskynänä.

Haluan auttaa enemmän! Miten pääsen jäseneksi?

Hyväksymme uusia jäseniä säännöllisesti yhdistyksen kokouksissa. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä yhdistyksen hallitukseen. Ilmoita viestissäsi koko nimesi, puhelinnumerosi ja postiosoitteesi. Tällä hetkellä yhdistyksen jäsenyys maksaa 25 euroa vuodelta.

Otatteko vastaan pelejä?

Mikäli olet pelintekijä tai pelialalla toimivan yrityksen edustaja ja haluat lähettää luomuksesi meille arvioitavaksi tai videoitavaksi, otamme mielellämme sinut ja pelisi tarkempaan käsittelyyn esimerkiksi haastattelun muodossa suorassa lähetyksessä. Voimme myös laatia pelistäsi arvion teksti- tai videomuodossa. Tutustu mediakorttiimme.

Olen kiinnostunut yhteistyöstä kanssanne

Mukava kuulla, että haluat tehdä yhteistyötä kanssamme. Ole hyvä ja ota silloinkin yhteyttä yhdistyksemme hallitukseen.

Haluan antaa teille palautetta

Löysitkö puutteita tai innostuitko kehumaan meitä? Ole yhteydessä tänne.

Palvelussanne on tekninen virhe, minne voin ilmoittaa?

Lähetä tarkka vikakuvaus mistä, miten ja milloin virheen huomasit suoraan sivuston tekijöille.