Medialle

Peli Legacy syntyi halusta vaikuttaa. Liian usein peleistä puhutaan kuin ne olisivat koneita: mitkä osat toimivat ja mitkä ovat rikki, miltä se näyttää ja kannattaako se ostaa. Me haluamme mennä syvemmälle — nähdä henkilöt pelien takana, tuntea heidän jättämänsä kosketuksen ja ennen kaikkea selvittää miksi peli on tässä. Pelit ovat muodostaneet ympärilleen kulttuuriperinnön, joka on saattanut auttaa yhden ihmisen vaikeiden vuosien yli, hankkia toiselle elannon ja kolmannen sekä neljännen saattaa yhteen loppuiäksi. Kun pelit ovat kehittyneet viimeisen 30 vuoden aikana, soisi myös niistä käytävän keskustelun kehittyvän. Tässä medialla on tärkeä rooli. Siksi Peli Legacyn tehtävä on toimia äänenkannattajana pelien kehittäjiltä pelaajille eikä ainoastaan kuluttajille.

Sivustomme mediaanikävijämäärä vuodelle 2015 on 1200 kävijää kuukaudessa ja vastaavat sivunäytöt 2500 latausta kuukaudessa. Emme pidä demografiaa kävijöidemme iästä tai sukupuolesta. Sivustomme on toteutettu WordPressilla, jota ajetaan käytännössä aina ylhäällä olevalla Ubuntu-virtuaalipalvelimella.

Sivustomme lisäksi meillä on myös Facebook-sivu, Twitter-profiili ja Google+-sivu, joista löydät tietoa meistä sekä syötteen artikkeleistamme. Joskus saatat haluta katsella vain videoita, joita niitäkin tuotamme silloin tällöin YouTube-kanavallemme.

Sivustolla vierailevia toimittajia varten meillä on oma pressipaketti, josta voi ladata materiaalit artikkeleihin ja muihin tarkoituksiin.

Miten saan pelini teille?

Mikäli edustat pelien julkaisijaa tai olet julkaissut oman pelisi ja haluaisit toimittaa sen meille arvioitavaksi, ota yhteyttä osoitteeseen pr@pelilegacy.fi. Tähän osoitteeseen voit toimittaa niin latauskoodit kuin muutkin kyselyt. Ennen yhteydenottoa ota huomioon, että meilläkin on rajalliset resurssit, joten välttämättä emme aina omaa kiinnostusta tai aikaa toteuttaa pyyntöäsi. Kysyä kannattaa toki aina, sillä me olemme pohjiltamme lempeitä ihmisiä.

Myynti ja markkinointi

Mainonnassa ja muussa kaupallisessa yhteistyössä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen myynti@pelilegacy.fi. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin ajan sallimissa puitteissa ja tarkemmat yksityiskohdat sovitaan aina henkilökohtaisesti sähköpostitse, puhelimitse tai kasvokkain.

Arvot

Toimintamme ohjenuorana pidämme seuraavia arvoja. Haluamme pelien olevan turvasatama, jonne kuka tahansa on tervetullut. Arvostamme ja painotamme kriittistä suhtautumista peleihin. Haluamme pelata kaikenlaisia pelejä, joita tekevät kaikenlaiset ihmiset. Mielestämme pelit kuuluvat kaikille. Jos olet samaa mieltä, klikkaa tästä ja jaa sanomaa eteenpäin. Jos taas olet eri mieltä, poistu sivustolta välittömästi.

Ovatko videopelit taidetta?

Onko Paavi katolinen?