Kansiossa Arvostelut

Julkaisemme arvioita niin uusista kuin vanhoistakin peleistä. Mikäli haluat pelisi arvioitavaksi, ota empimättä yhteyttä osoitteeseen pr@pelilegacy.fi.

1979 Revolution

1979 Revolution: Black Friday – vallankumous toimittajan silmin

1979 Revolution hämärtää entisestään opetuksellisen ja viihteellisen pelin rajoja. Historian luotaamisessa dramaattisin keinoin se ei valista Iranin tärkeistä tapahtumista vain yhdestä näkökulmasta. Kun tapahtumat eskaloituvat armeijan esiinmarssiin mielenosoituksessa, oletko valmis heittämään kiven?

Vote BunnyLord

Not a Hero arvostelee politiikkaa asein ja iskulausein

Sormia ja hermoja kurittaneiden OlliOlli -pelien jälkeen Roll7 päätti vaihtaa skeittilautailut poliittisilla iskulauseilla väritettyyn kampanjointiin ja temppuilun brutaaliin väkivaltaan. Irvailevista peleistä tunnetuksi tulleen Devolver Digitalin julkaisema Not a Hero sylkee happoa modernin demokratian päälle.

Embed With Games

Kirja: Embed With Games – vuosi pelinkehittäjien sohvilla

Vuonna 2014 toimittaja Cara Ellison teki lupauksen internetille: hän jättäisi kotinsa, alkaisi kulkuriksi ja matkustaisi maailman ympäri eläen ja asuen erilaisten pelinkehittäjien luona. Ideasta syntyi Patreon-kampanja, joka puolestaan salli Cara Ellisonin koostaa ensimmäisen oman kirjansa haastatteluiden pohjalta.